Skip to content

EMBALLAGE: Vi passer på naturen

image_pdfimage_print

MADsens kitchen elsker vores natur, og vil gerne bidrage med at passe på den

MADsens kitchen er REFOOD certificeret

Når du køber din mad hos MADsens kitchen til afhentning eller levering bliver det pakket i bionedbrydeligt engangsservice.

Vi indkøber engangsservice fra blandt andet:

Duni Ecoecho :Fremstillet med omtanke på miljøet. Sortimentet er 100 % komposterbart.
Fremstillet af udpressede sukkerrør (Bagasse)
Det perfekte valg for miljøet i dag, i morgen og i fremtiden.

Papkrus fra Plant2Plast, PLA-glas samt bestik, skåle, fade og tallerkener fra Bambu og Papcorn.

Alle produkterne er et miljøvenligt alternativ til konventionelt pap- og plastikservice. Materialerne er naturvenlige og bionedbrydelige som f.eks. palmeblad, plantagetræ, økologisk bambus og sukkerrørsfibre. Dermed får du muligheden for at benytte dig af smukt, bæredygtigt og praktisk service til din næste fest, middag eller picnic – med god samvittighed.

Træbestik :kniv, gaffel og ske i 100% biologisk nedbrydeligt træ. Dæk bordet med dette flotte og miljøvenlige træbestik og vis, at du også tænker på miljøet. Nature Line træbestik er nemlig 100% naturmaterialer, idet det udelukkende er fremstillet af rent træ og presset ved hjælp af ren vanddamp. Når du kasserer dit bestik, er det således også 100% biologisk nedbrydeligt uden afgivelse af skadelige gasarter til luften eller giftstoffer til jorden. Bestikket er miljømærket og godkendt til levnedsmidler.100% rent Birketræ – 100% biologisk nedbrydeligt