Skip to content

FEST MED GÆSTEKOK

image_pdfimage_print

Fest og begivenhed med gæstekok

Ønsker du at bestille mad til din fest, kan du vælge mellem flere typer menuer. Menuerne serveres som buffet, men ønsker du tallerkenservering kan dette aftales. Buffet er uformelt, fleksibelt og gør det lettere for værten at tage sig af sine gæster. En buffet giver dine gæster mulighed for at variere mellem forskellige retter, og er dejligt uafhængig af de ønsker de enkelte måtte have. MADsens vil personligt være tilstede ved buffeten og sikre kvaliteten under spisning. Maden tilberedes hos dig: Alt bliver tilberedt fra bunden af sæsonens friske råvarer. Vi medbringer alle råvarer og nødvendigt udstyr – dog med mulighed for at låne køkkenudstyr hos dig. Vi sørger for tilberedning, anretning og præsentation af maden. Det mad der skulle blive i overskud, pakker vi ned til jer, og stiller på køl. Du får MADsens + medhjælper fra mit faste team, hjem til dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Kuvertpriserne er angivet ud for menuerne. Priserne er inklusiv moms og gælder ved minimum 20 kuverter. Priserne er eksklusiv servering og opvask.

Bemanding

20 kuverter: MADsens

20-40 kuverter: MADsens + 1 medhjælper

40-60 kuverter: MADsens + 1- 2 medhjælper afhængig af selskabets ønsker

Hvis du har et ønske om at booke til et mindre selskab, under 20 personer, skal du beregne en ca. kuvertpris på kr. 1255,-


De sammensatte menuer herunder er forslag til hvordan en buffet kan se ud

Gæstekok menu 1

Små stegte kyllingeboller med sort sesam

Store rejer i mild hvid misodressing og purløg

Svine grillkøller i øl og chili

Stegte ris-boller med sursød chilisauce

Sæson grønt med  goma sesamdressing

Tang-agurkesalat

Spædesalater vendt med kål og salt/sur sojadressing

Tokyo raw salat, høvlet gulerod i mild wasabi og sprøde spire

Basismenu kuvertpris kr. 345,-

 

Gæstekok menu 2

Forret:

Hvidmiso suppe med udon nudler, kål, chili, urter og vagtelæg samles og serveres ved buffet af MADsens

Hovedret:

Dampet svinemørbrad i tynde skiver

Sojabagt lakseside

Søde tofulommer stoppet med ris, kokos og chili

Ovnbagte små kartofler, springløg og soja dampet marksvamp

Let fermenteret spicy kål

Salat af kæmpe croutons med friske urter og langtidsbagte små tomater

Delikat salat af sæsonens grønt og frugt

Dessert: portionsanrettet

Cremet chokolade mousse af høj kvalitets chokolade 60 % med kirsebær og honningristet nødder

Luxmenu kuvertpris kr.445,-

image_pdfimage_print