About · 14. maj 2021

About

Hvad vil jeg gerne fortælle i et afsnit der kaldes “om”? 
Måske jeg skal fortælle at jeg elsker at arbejde og skabe. 
Udvikle og samarbejde. Fordybe mig og åbne mig!? 
Jeg kan fortælle at jeg har prøvet meget forskelligt, fordi jeg er et nysgerrigt menneske der aldrig stopper med at ville udvikle mine kompentencer sammen med andre. Og jeg er stadigvæk nysgerrig! Jeg er derfor interesseret i job tilbud, muligheder og chancen for at møde andre spændende mennesker. Kontakt mig gerne hvis du mener vi sammen kan skabe og udvikle noget, eller du måske ser mine kompentencer som et aktiv. 
De bedste hilsner fra Nanette

MADsens ( Soul) Kitchen

Navnet:

⌈MAD:⌉måltid, føde der indtages af mennesker for at opretholde livet, ofte tilberedt som en ret

⌈SENS:⌉fornuft, sind, tanke, mening, 

[SOUL:] Sjæl og hjerte bag hver en tanke 

[KITCHEN:] Der er her livet og samtalerne opstår.

Født i Svendborg 1973, af forældre der med et brændende hjerte for litteratur valgte at navngive mig Nanette, efter en af deres ynglings digter Halfdan Rasmussen. Da jeg var ung fandt jeg navnet elastisk og skævt. Idag finder jeg det er det helt rigtige navn. Tak mor og far.Jeg er vokset op i en familie hvor måltidet har været vigtigt, fattigt som rigt, dog altid et samlingspunkt, på lige vilkår har musik, litteratur, poesi, kunst og kultur været af stor volumeMADsens Soul Kitchen er for mig en naturlig forlænget arm af min opvækst, som har givet mig fundamentet til at forfølge mine drømme og modet til at være mig selv