About

MADsens ( Soul) Kitchen

Navnet:

⌈MAD:⌉måltid, føde der indtages af mennesker for at opretholde livet, ofte tilberedt som en ret

⌈SENS:⌉fornuft, sind, tanke, mening, 

[SOUL:] Sjæl og hjerte bag hver en tanke 

[KITCHEN:] Der er her livet og samtalerne opstår.

Født i Svendborg 1973, af forældre der med et brændende hjerte for litteratur valgte at navngive mig Nanette, efter en af deres ynglings digter Halfdan Rasmussen. Da jeg var ung fandt jeg navnet elastisk og skævt. Idag finder jeg det er det helt rigtige navn. Tak mor og far.Jeg er vokset op i en familie hvor måltidet har været vigtigt, fattigt som rigt, dog altid et samlingspunkt, på lige vilkår har musik, litteratur, poesi, kunst og kultur været af stor volumeMADsens Soul Kitchen er for mig en naturlig forlænget arm af min opvækst, som har givet mig fundamentet til at forfølge mine drømme og modet til at være mig selv



Iværksætter
Mit første større afsæt som iværksætter var etableringen af egen karateskole på Vesterbro. Efter at have haft tilknytning til anden karateskole hvor jeg bidrog med 10 års frivilligt arbejde, blev skolen startskuddet på første iværksætterprojekt. Skolen drev jeg sammen med Allan Madsen, fra 2012-19 og herunder etablerede et samarbejde med blandt andet den japanske ambassade, Sakura komiteen. I 2019 lukkede vi Ashihara karate København, men blot for at genåbne som TigerSport

Forfatter
I forbindelse med min personlige rejse til det sorte bælte og WM udgav jeg bogen ”Karatekokken Helt enkelt”.Jeg har udgivet opskrifter og holdninger i blandt andet branche bladet HOST, samt givet interviews til aviser, magasiner og øvrige projekter med medier. Klummeskribent og digter for avisen VesterbroLIV. Dertil bidrager jeg løbende med faglighed til små og store forfatterprojekter

Gastronom
Fra 2005-17 arbejde jeg som autodidakt. Med afsæt i restaurantbranchen siden jeg var 20 år, og har haft branchen tæt på livet det meste af mit arbejdsliv. Kantineleder i 13 år hvor jeg som ansvarlig skabte”det bæredygtige spisehus”. Et projekt med løbende udvikling og høj fokus på grøn vedvarende drift. Undervejs uddannede jeg mig som Food Coordinator da min interesse for bæredygtighed og øko driver mit kokkehjerte.Sideløbende arbejde jeg i egen virksomhed ”Karatekokken”. Deltagelse ved Japanske festivaler med egen madbod. 2018 blev jeg optaget på HRS Valby Gastronom, talentsporet. Jeg har derved opnået svendebrev med sølvmedalje, samt et legat fra udviklingsfonden som selvlært kok.Efter endt uddannelse åbnede jeg TigerSport Café på Vesterbro.

Faglærer
I 2020 blev jeg ansat som faglærer på køkken og klimalinje.Herved skulle jeg overtage tidligere produktionskøkken og implantere den nystartede uddannelse FGU. Jeg har skabet et struktureret undervisingskøkken og implanteret undervisning med tværfagligt samarbejde af alm fag. Realisering af linjen i forhold til undervisning for den bæredygtige profil, og løbende gøre eleverne til positive kulturbærer af projektet. Arbejdet med de unge og gastronomien i samspil er for mig et varmt og givende arbejde, hvor høj faglighed og omsorg trives sammen. Ansvarlig for Refood certificeret 2020 og Det økologiske spisemærke sølv 2021

Sport
Landsholdskæmper for DAO. Største landsholdsbedrift hvor jeg deltog i verdensmesterskaberne og vandt titlen verdensmester i Ashihara karate Serbien 2012 . Sideløbende etablering af børne-og ungdomshold i karate. Aktivt Bestyrelsesmedlem, Igangsættelse af projekter for lokalmiljøet med børn og unge som aktører