Da jeg åbnede karateskole

Wow! Nogen gange skal man bare opleve omvæltninger, for at man bliver husket på hvor man har lagt sin energi, og hvordan man er lykkes med at komme dertil. Når jeg udgiver denne tanke vil årstallet lyde 2021. Siden covid ramte har der været en del tanker omkring TigerSport Copenhagen. Stedet blev åbnet med en tror på et fælleskab kan skabes af de mennesker der bliver inviteret ind af døren. Et fordomsfrit miljø hvor der er plads til dig og mig. Det er jo vidunderligt idag at falde over denne artikel for så at opdage i en tid hvor den ene dag tager den anden, at TigerSport stadigvæk står der, og at fællesskabet blomstre dagligt

https://ugeavisen.dk/vesterbro/artikel/karate-kunst-til-vesterbro

“12 jul. 2019

René Mølskov rem@minby.dk

Til august flytter en ny karateskole til Vesterbro. men ifølge en af de tre ejere, Karate-kokken Nanette Madsen, er det ikke bare en karateklub – det er et rum for fællesskab. På Vesterbro Bladdet elsker vi fællesskaber, og kan derfor afsløre, at Tiger Sport gerne vil have to unge graffiti-kunstnere til at male lokalerne.

“Vi tror på et fællesskab hvor der også er plads til dig, så hvis du kan male graffiti, er kreativ, og har lyst til at møde skønne mennesker, der kunne blive en del af din fremtid – så er det denne konkurrence du skal deltage i,” skriver de til Vesterbro Bladet.

For at være med i konkurrencen om at udsmykke lokalerne på Vesterbrogade skal man være mellem 15 og 18 år, sende en skitse til nanette@madsenskitchen.dk og desuden skal man opfylde disse krav:Der er farvekoder på malerierne: Farver: betongrå, lys grå, hvid, sort, bladgrøn, støvet grøn, brun Maleri A: illustration af en person i karatetøj (gi), gerne flere personer. Maleri B: illustration af grøn natur, evt. bjerg, luft. Desuden skal man være forberedt på, at der bliver talt om tegningen og muligvis spurgt ind til mindre ændrings-ønsker.

Man skal sende sin skitse senest 22. juli og værket skal laves mellem 27. juli og 10. august.

Foruden reklamer med værket på hjemmeside og sociale medier samt visitkort får vinderen en hel sæson med karatetræning.”