Gastronomen
Forfatter, Praxis
Forfatter på undervisningsmaterialet GF2 gastronomforløbet
Æg | grøntsager | frugt | kød og fjerkræ | fisk og skaldyr | bæredygtighed
TigerSport Copenhagen APS
Grundlægger | TigerSport café
Foredragsholder
Helt enkelt | Jpopcon | japansk popkultur og mad
Faglærer gastronomi , FGU
Forberedende grunduddannelse | Køkken og klima | økologisk sølvmærke | Refood certificering | pase og portfolio | udsatte unge 16-25 år |
Det bæredygtige spisehus , kantineleder
Innovativt spisehus | drift | morgenkok for CEO | økologi | bæredygtighed | stopspildafmad |
Japanske festivaler
Copenhagen Sakura festival | Jpopcon | Genki | Asian culture festival | Copenhagen sake festival
Gendarmen, restaurantchef
Drift | samarbejde med Hotel Neptun | events
Gastronom talentsporet, Hotel og Restaurantskolen
Uddannelse | modtager af legat fra udviklingsfonden 25.000 dkr. | sølvmedalje på talentsporet | pris for ekstraordinær indsats |Legat fra HRS
Food Coordinator, Hotel og Restaurantskolen
Uddannelse | bæredygtighed | økologi | ressourceudnyttelse
Vegetar og veganermad , Hotel og Restaurantskolen
Uddannelse | grøn mad | økologisk | madspild/madaffald | vegetar – og veganermad
HACCP, Hotel og Restaurantskolen
Uddannelse | egenkontrol | risikoanalyse | udfærdigelse af HACCP-program