Gastronomen

Forfatter, Praxis

          Forfatter på undervisningsmaterialet GF2 gastronomforløbet

          Æg | grøntsager | frugt | kød og fjerkræ | fisk og skaldyr | bæredygtighed

TigerSport Copenhagen APS

          Grundlægger | TigerSport café  

Foredragsholder

          Helt enkelt | Jpopcon | japansk popkultur og mad

Faglærer gastronomi , FGU

          Forberedende grunduddannelse | Køkken og klima | økologisk sølvmærke | Refood certificering | pase og portfolio | udsatte unge 16-25 år |

Det bæredygtige spisehus , kantineleder

          Innovativt spisehus | drift | morgenkok for CEO | økologi | bæredygtighed | stopspildafmad |

Japanske festivaler

          Copenhagen Sakura festival | Jpopcon | Genki | Asian culture festival | Copenhagen sake festival

Gendarmen, restaurantchef

          Drift | samarbejde med Hotel Neptun | events

Gastronom talentsporet, Hotel og Restaurantskolen

          Uddannelse | modtager af legat fra udviklingsfonden 25.000 dkr. | sølvmedalje på talentsporet | pris for ekstraordinær indsats |Legat fra HRS

Food Coordinator, Hotel og Restaurantskolen

          Uddannelse | bæredygtighed | økologi | ressourceudnyttelse

Vegetar og veganermad , Hotel og Restaurantskolen

          Uddannelse | grøn mad | økologisk | madspild/madaffald | vegetar – og veganermad

HACCP, Hotel og Restaurantskolen

         Uddannelse | egenkontrol | risikoanalyse | udfærdigelse af HACCP-program