Gastronomen

Iværksætteren.

Karatekokken herunder kogebogsforfatter, madskribent og igangsætter på mange projekter og events.

Gastronomen.

Hotel og Restaurantskolen Valby.

Kok på gastronomlinjen med udmærkelse sølv på Hotel og Restaurant skole i Valby.

o Gastronomuddannelsen med specialet kok
o Talentsporet, iværksætteri og innovativitet
o Afsluttet uddannelse med udmærkelse sølv og Fighter prisen

Modtog legat fra udviklingsfonden 

Legat fra HRS

Uddannelse på talentspor, betyder at man følger 2 af de obligatoriske fag på hovedforløbet på et højere niveau. Hvilke fag er bestemt i forvejen og også hvilket niveau, de skal følges på. Man bliver bedømt efter det højere niveau, når man får karakterer og kan derfor ikke direkte sammenligne sig med klassekammerater på obligatorisk niveau

Japan I forbindelse med mit livslange karatestudie, har vejen ført mig til foreløbigt to besøg til Japan, hvor Kyoto, Matsuyama, Hiroshima, og Toyko. Første rejse var en studierejse jeg modtog af karateskolen AKF (Ashihara) i forbindelse med mit arbejde med børn og unge. Her trænede jeg karate på hovedskolen, samt tog på kulinariske oplevelser, og søgte mad-forståelse der senere skulle blive fundamentet til min kogebog “Karatekokken helt enkelt”.

Food Coordinatoren. Hotel og Restaurantskolen Valby. Grøn, gastronomisk, teoretisk og praktisk uddannelse i håndtering af forebyggelse af madspild, madaffald, bæredygtighed og ressourceudnyttelse.  I forbindelse med denne uddannelse og opmærksomhed på klima og miljø blev MADsens Refood certificeret i 2018 da arbejdet med hensyn til miljø og økologi er en naturlig del af produktionstanken 

Projekt mad og unge: Faglærer i gastronomi på linjen “Køkken og Klima” ved FGU, Hovedstaden. Med baggrund i mange år undervisning af børn og unge i japansk karate, samt afholdte kursus for unge i MADsens kitchen, er det en gastronomisk forsat rejse at bruge disse kompentencer, til at uddanne unge udsatte unge, til ikke mindst at blive dygtige i køkkenet med de vigtige elementer fra det franske grundkøkken, at lære dem om klimaansvar, økologi og ikke mindst vise dem at udvikling køkkenet er altid noget vi favner.