Metal Sisters

Kærlig hilsen til Metal Sisters

Kære Sister.
jeg har savnet den kvindelige energi. Jeg vidste det bare ikke. Det kan være svært at henvende sig til andre kvinder man ikke kender. Oftes har det føltes som andre kvinder har været på vagt, eller måske lige så usikker som andre i virkeligheden. Det har altid været nemmere at starte dialog op med mænd. Her kan man snakke om mad, kampsport og heavy metal…… men jeg har øvet mig… og gør det stadigvæk. For jeg tror oprigtigt at vi kan flytte bjerge sammen hvis bare vi er nysgerrige og fordomsfrie til at starte med.
Min poiente er vel nok at hvis man ønsker andre skal være åbne og nysgerrige må man starte med det første skridt selv. Det har jeg gjort med Metal Sisters.
Så tak fordi du har givet mig lov til at lære dig at kende. Eller i det mindste få indsigt i en anden kvindes personlighed.
Rock on stay you
TAK